Laululava

Lemin Musiikkiyhdistyksellä on ilo ilmoittaa, että Lemille rakennetaan uudelleen
Lemin Laululava alkuperäisen mallin mukaisesti. Laululava vihitään käyttöön kesän 2017 musiikkijuhlilla. Tällä sivulla seuraamme projektin etenemistä.

Laululavaa maalattiin talkoovoimin

Laululava on valmistunut kevään mittaan hyvää vauhtia. Teräsrungon valmisti Rossin Metalli, ja toukokuussa lavaa päästiin maalaamaan talkoovoimin. Maalaustalkoita on järjestetty kahdet, joissa molemmissa oli mukana mukavasti väkeä. Vielä kerran pitäisi kokoontua. Tervetuloa hoitamaan urakka loppuun perjantaina 26.5. klo 16 alkaen Rossin Metallille Lappeenrannan Muukonkankaalle, Muukonkankaantie 130.

Ihan loppuun asti ei maali riittänyt. Ensi kerran urakaksi jäi mm. lavan yläkaaren maalaus.

Tyhjin vatsoin ja kuivin suin ei tarvitse talkoissa olla. Perjantain talkoissa Eeva Arvela tarjoili mehua Pentti Kaupille ja Konsta Jukaselle.

Joukkorahoituskampanja tuotti Laululavalle 5570 euroa

Laululavan joukkorahoituskampanjaan lähti mukaan kaikkiaan 61 mesenaattia, jotka tukivat hanketta yhteensä 5570 eurolla. Musiikkiyhdistys haluaa kiittää lämpimästi kaikkia kampanjaan osallistuneita! Laululavan avajaisia juhlitaan Lemin musiikkijuhlilla heinäkuussa.

Minimitavoite täynnä

Laululavan joukkorahoitukampanjan minimitavoite on ylitetty tänään! Lämmin kiitos kaikille kampanjaan mukaan lähteneille! Aikaa on silti vielä viikko ja kaikki raha tulee tarpeeseen, joten jos sinäkin haluat nimesi historiaan ja tukea tätä hienoa hanketta, käy osoitteessa mesenaatti.me/leminlaululava. Yhdessä tekemällä unelmat toteutuvat!

Rahoituskampanjalla loppukirin aika

Joukkorahoituskampanjaa on jäljellä reilu viikko, ja koossa on jo kaksi kolmannesta minimitavoitteesta. Nyt on loppukirin aika! Vielä ehdit käydä Mesenaatti-verkkopalvelussa ja tulla mukaan rakentamaan Laululavaa uudelleen!

Joukkorahoituskampanja hyvässä vauhdissa

Joukkorahoituskampanja Laululavan hyväksi on päässyt nyt kunnolla vauhtiin. Rahaa on koossa jo miltei puolet minimitavoitteesta! Jos et ole vielä ennättänyt osallistua, mene osoitteeseen mesenaatti.me/leminlaululava ja lähde mukaan historialliseen hankkeeseemme - tehdään yhdessä unelmasta totta!

Laululavan perustukset koossa

Laululavan joukkorahoituskampanja on lähtenyt käyntiin lupaavasti. Lisää rahoittajia kuitenkin tarvitaan vielä. Osallistu kampanjaan valitsemallasi summalla Mesenaatti-verkkopalvelussa 1.2. mennessä. Voit myös haastaa mukaan kaverisi esimerkiksi Facebookissa. Pidetään yhdessä huolta siitä, että tämä kulttuuriteko toteutuu!

Joukkorahoituskampanja Laululavan hyväksi

Potaattiurkujen pitäjässä uskotaan talkoohenkeen. Musiikkiyhdistys käynnistää
joukkorahoituskampanjan Lemin Laululavan hyväksi. Torstaina 22.12. avattavassa kampanjassa
hanketta voi tukea valitsemallaan summalla Mesenaatti-verkkopalvelussa. Summaa vastaan
rahoittajat saavat vastikkeeksi esimerkiksi lippuja musiikkijuhlille. Osallistua voi 1.2.2017
saakka.

Lemin Laululava vihitään käyttöön ensi heinäkuun lopussa järjestettävillä Lemin musiikkijuhlilla.
Joukkorahoituskampanjaan osalistuneiden kannattaa tulla paikalle laululavan avajaistilaisuuteen,
jossa kaikkien rahoittajien nimet julkaistaan ainutlaatuisessa musiikkiesityksessä.

LEMIllä JUHLITAAN lEMIN lAULULAVAA VUONNA 2017!

Lemin Musiikkiyhdistyksen tavoitteena on vahvistaa seudun kulttuuritapahtumatarjontaa ja yhteisöllisyyttä rakentamalla alkuperäisen mallin mukaisesti uudelleen Lemin laululava yhteistyössä Lemin Nuorisoseuran ja Kotiseutuyhdistyksen kanssa.

Laululava palveli esiintymislavana vuosina 1911-1930 ja oli silloin erittäin suosittu. Lemillä ja Etelä-Karjalassa on vahva lauluperinne ja nyt uudelleen rakennettava Laululava kunnioittaa hienoa perinnettä ja lisää Lemin kunnan asukkaiden välistä yhteisöllisyyttä nuorista senioreihin laululavan suunnittelusta osin talkootyönä tehtävään rakentamiseen ja Laululavan käyttöön asti.

Lemin musiikkijuhlien lisäksi lava toimii Lemin ja koko Etelä-Karjalan laulukulttuurin maamerkkinä ja palvelee esiintymispaikkana koko alueen kulttuuri- ja tapahtumatoimijoita. Hanke toteutetaan 01.08.2016-31.12.2017 välisenä aikana.

Hankkeen kokonaisrahoitus on 100 400 €, josta julkinen tuki on 50 200 € (EU+Valtio 40 160 €, kuntaraha 10 040 €) ja yksityinen rahoitus 50 200 € (yks. raha 27 160 € ja talkoot 23 040 €).

Rahoittajana on Leader Länsi-Saimaa ry. Hanke on käynnistynyt.